O nama

Fitness centar Kinezis iz Varaždina osnovan je 2013. godine,te teži da bude jedan od najkvalitetnijih centara rekreacije i zdravlja u Varaždinskoj županiji. Osnovan je na Trgu Matije Gupca 21 u Varaždinu. Fitness centar proteže se na 400m kvadratnih,te sadrži preko 40 vrhunskih sprava renomiranog američkog proizvođaća Precor,koji je vodeći dobavljač sprava svjetski poznatom Gold's gymu.

Aktivnosti se provode i u vrhunski opremljenoj multifunkcionalnoj dvorani u kojoj je moguć individualni rad sa klijentom ili rad u homogeniziranoj skupini. Dvorana je našim članovima svakodnevno na raspolaganju,osim kada se u njoj odvijaju grupni treninzi.

Vrhunski opremljen prostor fitnessa, moderna te kvalitetno opremljena dvorana,kao i stručno vodstvo naših trenera, dovoljan su razlog da se pokrenete i vježbate s nama. Steknite naviku, naviku pretvorite u potrebu, a potrebu svakog dana u novi izazov.

Naš tim

andrija

Andrija Cenić

Vlasnik i direktor je mag.kineziologije Andrija Cenić. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2011.g. Usmjerenje kineziterapije položio je sa odličnim uspjehom, kao i obranio diplomski rad na temu „Tjelesne aktivnosti s osobama oboljelim od multiple skleroze“. Višegodišnje iskustvo rada u rekreaciji temelji na realizaciji brojnih tjelesnih aktivnosti, ne samo sa zdravim osobama nego i osobama oboljelim od multiple skleroze, slijepim osobama, nepokretnim osobama, kao i osobama sa različitim poteškoćama, odnosno povredama lokomotornog sustava ( ozlijede i operacije kralježnice,koljena,kuka,ramena itd.).

cat

Vanja Vukešin

Ja sam Vanja Vukešin, student kineziološkog fakulteta i uskoro magistar kineziologije! Budući da sam cijeli život u sportu ( točnije nogometu ) , te se ozbiljnije bavim fitnessom, na fakultetu sam usmjerio fitness. Volim pomagati ljudima u ostvarenju željenih ciljeva i u podizanju kvalitete života. Siguran sam kako će vam moja stručnost i ugodna prijateljska atmosfera na treningu uvelike u tome pomoći. Vidimo se u Kinezisu.

Dominik Masten

Zovem se Dominik Masten. Cijeli život sam se bavio nogometom i uživao u sportu pa sam stoga odabrao Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na fakultetu sam se zaljubio u fitness te sam taj smjer i usmjerio na trećoj godini. U svrhu daljnjeg usavršavanja u trenerskom poslu završio sam i Basic Pro Coach certifikaciju gdje sam stekao nove i zanimljive informacije o treningu i prehrani. Svojim znanjem želim pomoći ljudima da podignu kvalitetu života te da im svakodnevne zadaće ne predstavljaju osjećaj preopterećenja. Uživajte u pokretu,trudite se i vidimo se na treningu!

Virtualna šetnja by Tonka Garafolić