O nama

Fitness centar Kinezis iz Varaždina osnovan je 2013. godine,te teži da bude jedan od najkvalitetnijih centara rekreacije i zdravlja u Varaždinskoj županiji. Osnovan je na Trgu Matije Gupca 21 u Varaždinu. Fitness centar proteže se na 400m kvadratnih,te sadrži preko 40 vrhunskih sprava renomiranog američkog proizvođaća Precor,koji je vodeći dobavljač sprava svjetski poznatom Gold's gymu.

Aktivnosti se provode i u vrhunski opremljenoj multifunkcionalnoj dvorani u kojoj je moguć individualni rad sa klijentom ili rad u homogeniziranoj skupini. Dvorana je našim članovima svakodnevno na raspolaganju,osim kada se u njoj odvijaju grupni treninzi.

Vrhunski opremljen prostor fitnessa, moderna te kvalitetno opremljena dvorana,kao i stručno vodstvo naših trenera, dovoljan su razlog da se pokrenete i vježbate s nama. Steknite naviku, naviku pretvorite u potrebu, a potrebu svakog dana u novi izazov.

Naš tim

andrija

Andrija Cenić

Vlasnik i direktor je mag.kineziologije Andrija Cenić. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2011.g. Usmjerenje kineziterapije položio je sa odličnim uspjehom, kao i obranio diplomski rad na temu „Tjelesne aktivnosti s osobama oboljelim od multiple skleroze“. Višegodišnje iskustvo rada u rekreaciji temelji na realizaciji brojnih tjelesnih aktivnosti, ne samo sa zdravim osobama nego i osobama oboljelim od multiple skleroze, slijepim osobama, nepokretnim osobama, kao i osobama sa različitim poteškoćama, odnosno povredama lokomotornog sustava ( ozlijede i operacije kralježnice,koljena,kuka,ramena itd.).

cat

Mateja Mrazek

Ja sam Mateja Mrazek, dolazim iz Varaždina i imam 25 godina. Po struci/zanimanju sam inženjerka prehrambene tehnologije i certificirana instruktorica fitnessa u teretani. Kada sam spoznala koliko su kvalitetna prehrana i dobar trening najveći benefiti za moje tijelo, odlučila sam živjeti fitness. Najviše sam radila i učila na sebi kako bi svakim danom postala bolja verzija sebe. Ja sam zavoljela fitness, a sada tu ljubav želim prenijeti i na Vas, da postanete ispunjeni i zadovoljni u svakom pogledu, te da Vam visak hormona sreće na kraju dana bude jedini problem veselim se upoznati Vas s Vasom novo životnom pričom, vidimo se!

Bruno Brumen

Moje ime je Bruno Brumen, rođen sam 05.06.1992. godine te sam već 15 godina tip 1 dijabetičar. Fitnessom se intenzivnije bavim posljednje 2 godine jer sam shvatio koliko mi tjelesna aktivnost pomaze u regulaciji svih aspekta života (od dijabetesa do ostalih ciljeva koje sam zacrtao). Svojim znanjem želim pomoći i drugima koji se nalaze u sličnoj ili istoj situaciji. Smatram da disciplinom i samokontrolom možemo zajedno postići mnogo.

Virtualna šetnja by Tonka Garafolić